Notícia de Nacio Digital

El CTTI (Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació), un organisme de la Generalitat de Catalunya, ha adjudicat, tal com es pot llegir al DOGC de divendres passat, diverses obres per a construir infrastructures tecnològiques. El valor total d’aquestes actuacions és de 15,3 milions d’euros, i la part més importat ha estat per Iberbanda, que crearà una xarxa de comunicacions electròniques per accedir a la banda ampla en municipis on no hi hagi ADSL, amb un import de 9,9 milions d’euros. Tradia Telecom ha obtingut l’adjuficació del desplegament de la xarxa d’un múltiple digital de la CCRTV per 3,7 milions d’euros, i altres empreses com Elecnor o Telnet han obtingut la construcció d’infrastructures de comunicació per imports més baixos.

Llegir-ho a Nació Digital 

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació