Notícia publicada a VilaWeb el 15 de novembre de 2006

Els rectors, molestos perquè no es crea una vice-conselleria o un comissionat 

Un cop confirmat que Universitats dependrà del macrodepartament que dirigirà Josep Huguet, el debat sembla anar a qui es farà càrrec de la gestió d’aquesta àrea. Segons que ha sabut VilaWeb, dissabte a la tarda els rectors catalans es van trobar al Liceu de Barcelona per a debatre la situació. Sobre la taula es van posar noms com els d’Enric Banda o Lluís Ferrer, que ahir es va entrevistar amb Huguet. Però el nom que guanya força és el de Lluís Arola.
L’ex-rector de la Universitat Rovira i Virgili podria ser el candidat amb més possibilitats de dirigir l’àrea d’Universitats del nou departament, però el fet que no sigui una viceconselleria o un comissionat podria ser un impediment de darrera hora. De fet, entre els rectors hi ha malestar pel fet que, un cop decidit que no es refà el vell DURSI, no s’hagi optat per singularitzar d’alguna manera la importància de les universitats en l’organigrama del govern.

Llegir-ho a VilaWeb 

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació