Notícia publicada a VilaWeb el 16 de novembre de 2006

Però Gencat encara podria dependre de Presidència
Segons que ha sabut VilaWeb totes les competències de Societat de la Informació i Telecomunicacions dependran del Departament de Governació. L’única àrea sobre la qual hi ha dubtes és la gestió de la web Gencat i de l’atenció ciutadana que podria dependre directament del president de la Generalitat, ja que es considera lògic que formi part de l’estructura de comunicació del govern. Dins Governació es crearan dues direccions generals.
La primera de les direccions generals estarà clarament orientada a la modernització interna de l’administració mentre que la segona, que equivaldrà a l’actual Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, tindrà una projecció externa, de lideratge en temes de país i fins i tot amb components de política industrial.Tot indica que el departament de Governació serà dirigit per Joan Puigcercós.

Llegir-ho VilaWeb

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació