Els tècnics sanitaris en vaga: volen titulació universitària. Publicat a El Punt És interessant fer notar que la seva titulació no està equiparada a la europea, però que a Europa no és una titulació universitària. Al meu paper s’hauria d’homologar ràpidament, però no fer-la universitària.

Els estudiants no tenen confiança en els professors i mestres. La Razón Basat en el document bàsic de la XXI Setmana monogràfica de l’educació organitzada per la Fundación Santillana. Podeu accedir al document Centros educativos de éxto: análisis e investigacions a partir de los resultados de PISA

Les inversions de Palau Pharma (Uriach) a l’AVUI

Eurostat diu que Catalunya està entre les 5 primeres regions d’Eurpa en ocupació en alta tecnologia. Ho publicquen La Vanguardia El Periodico El Punt. Podeu llegir la nota de premsa original de l’Eurostat on apareix el rànquing complet per Estats i per regions europees. Podeu accedir a la publicació completa Science, technoloy and innovation in Europe.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació