Conferència de Toni Garrell

En el marc del III Congrés On line de la Cibersocietat: “Coneixement Obert. Societat Lliure”, en el que participent més de 4.500 persones, i en el que col·labora el Cercle per el Coneixement, en Toni Garrell i Guiu en qualitat de president del Cercle per al Coneixement, ha impartit avui la videoconferencia plenària amb el títol La competitivitat al segle XXI requereix una societat lliure i amb accés obert al coneixement, en la que s’ha posat en evidencia la importància de la competitivitat fonamentada en la triada Innovació, productivitat i globalització, i el paper clau del disseny per garantir-la de forma simbiòtica amb la sostenibilidad i la generació de recursos requerits per el progrés lliure de les societats.

Llegir el resum de la conferencia

Vídeo i text complet de la conferència

Text complet en pdf

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació