Avui molts diaris (La Vanguardia, ABC, AVUI, El Punt) és fan ressò del frau en l’expedició de títols universitaris que va ser ahir notícia a través del III Coonferència Mundial de Barcelona sobre Educació Superior i que ja vaig comentar en aquest mateix bloc. També en parla Consumer d’Eroski.
Ahir comentava l’AVUI, en un article de Francesc Cabana, que Catalunya pot ser seu de centres de formació “excel·lent” si es posen els mitjans adequats. Prenia com exemple la Graduate Scholl of Economics liderada pel Prof. Andreu Mas-Colell i que fa un dies va ser presentada tal com indicava en aquest mateix bloc.

Una plataforma denúncia l’endogàmia universitària: El Triangle.

La premsa (La Vanguardia, El Periódico) ens diu que ha dimitit el director de la Bioregió Gerry McGettigan quan encara no fa un any de la constitució de la Bioregió. Diu que per motius personals i professionals. Suposo que són motius personals i professionals estar immergit en un projecte que no té cap mena de lideratge i que de moment no ha servit absolutament per a res. Cal esperar que això canvïi radicalment quan abans millor. No és un problema del director.

La bona notícia l’aporta Expansión que informa que el govern de l’Estat augmenta en els pressupostos per al 2007 un 38% el pressupost en R+D+i. Caldrà veure en quines partides es materialitza. A l’entrevista la ministra, qui dóna aquesta notícia, també parla de la reforma de Bolonya i altres temes universitaris.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació