Publicat a e-noticies el 28 de novembre de 2006

Esquerra estaria pensant en l’escriptor i periodista Hèctor López Bofill com a nou secretari d’Universitats i Recerca en la conselleria dirigida per Josep Huguet, segons ha sabut e-notícies. López Bofill, col·laborador de l’Avui, és Doctor en Dret i professor de Dret Constitucional de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Com a poeta ha publicat Poema de Calipso (1995), La reconstrucció de l’aristocràcia (1999), La revolució silenciosa (2001), pel qual obtingué la Flor Natural dels Jocs Florals de Barcelona, i Les genives cremades (2004), Premi Ciutat de Palma. L’any 2003 fou guardonat amb el premi Josep Pla de narrativa per la novel·la l’Últim Evangeli. Com a jurista és autor de tres llibres i de desenes d’articles científics. L’any 2004 publicà el seu assaig La independència i la realitat, que ha esdevingut el text de referència del nou sobiranisme a Catalunya. Ha publicat, juntament amb Sebastià Alzamora i Manuel Forcano, Dogmàtica imparable, on adverteixen que “un món ha d’acabar perquè n’esdevingui un altre”.

Llegir-ho a e-noticies

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació