Els bisbes i els nacionalismes


Enric I. Canela

La Conferència Episcopal Española ja ha penajt a la xarxa el seu document Orientaciones morales ante la situación actual de España.Tenia un cert interès per saber si havien adopat una posició intervencionista, amb intent de manipualr la consciència dels catòlics o, havien fet una valoració sense pendre partit explícit.

Al meu parer adopten una posició que vol aparentar ser intermèdia, però clarament en defensa de la unitat d’Espanya, una unitat des de la romanització i consideren un error qualsevol intent separatista, sense adoptar posicions radicals.

No m’agrada, però haig de reconèixer que és menys del que esperava. No sembla redactat per la COPE com passa habitualment.

Llegir-ho al Web de la CEE

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació