Avui es destaca a la premsa que la Comissió d’Educació del Congrés va aprovar el Projecte de Llei Orgànica d’Universitats i ara passarà al plenari on el dia 14 es votarà i tot seguit, un cop aprovada passarà al Senat (El País La Vanguardia ABC)

El Cercle d’Economia fa una reflexió sobre el sistema educatiu, que troba dolent (La Vanguardia El País El Periódico)

La Unió Europea dedicarà 50.000 milions d’euros a la recerca a través del VII Programa Marc (La Vanguardia ABC)

La Unió Europea demana a Espanya que no suprimeixi els incentius per a l’R+D+i (La Vanguardia). Aquests incentius es conserven fins al 2012 gràcies a una esmena de CiU a la llei que reforma l’IRPF i l’IS. Després veurem que passa, en Pedro Solbes no creu en els incentius.

L’estimació de la despesa en TICs per al 2006 a Espanya és de 18.000 milions d’euros (Cinco Días)

Científics contra els transgènics (ABC)

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació