Notícia del Parlament de Catalunya de l’1 de desembre de 2006

El Parlament va crear i constituir  les comissions per a la VIII legislatura entre elles la Comissió d’Educació i Universitat que està formada per :

President: Xavier Sabaté i Ibarz (GP PSC-CpC)

Vicepresident: Carles Puigdemont i Casamajó (GP CiU)

Secretària: Marina Llansana Rosich (GP ERC)

Aquesta Comissió s’encarregarà de: les polítiques i la planificació educatives; l’ordenació i la innovació educatives; la formació professional i l’educació permanent; les universitats i la recerca, i la societat de la informació.

Llegir-ho al Portal del Web del Parlament de Catalunya 

2 respostes a “Carles Puigdemont vicepresident de la Comissió d’Educació i Universitat del Parlament de Cataluya”

  1. a 02 des. 2006 a les 2:52 Òscar Pascual

    No m’agrada que no existeixi una comissió específica per a la Societat de la Informació. Això denota la poca importància que des del parlament (els parlamentaris) l’hi donen.

    Seria necessari crear una nova comissió, el nom de la qual hauria de ser Comissió de Tecnologia i Societat de la Informació, i que hauria de ser, en la mesura que això sigui possible, transversal.

  2. a 02 des. 2006 a les 8:40 enriccanela

    Coincideixo plenament amb el que diu l’Òscar Pascual. Tot el que referència a la Teconologia i Societat de la Informació tenen avui una importància estratègica per a la competitivitat i el desenvolupament del país. Seria convenient que hi hagués iniciatives per condicionar als polítics en aquesta línia. Finalment els polítics han de representar els interessos del país.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació