Digital Life


Enric I. Canela

Avui alguns mitjans (Nació Digital, TVC, VilaWeb, La Vanguardia) s’han fet ressò de la publicació de l’Informe Digital Life publicat per la International Telecommunication Union, elaborat especialment per a l’ITU TELECOM WORLD, que se celebra entre el 4 i el 8 de desembre d’enguany a Hong Kong.

Crec que linforme és imprescindible per a tots aquells que es dediquen al món de les TIC, professionals i polítics, i ens ha de fer reflexionar sobre com hem de modificar alguns dels nostres hàbits si volem ser competitius, si volem que el nostre missatge arribi als altres. El món digital està desplaçant a altres mitjans de comunicació tradicionals, fins i tot relativament moderns. Potser els dissenyadors de campanyes electorals haurien de llegir-lo i reflexionar.

L’informe és pot llegir sense l’annex que conté les taules estadístiques. Complet s’ha de comprar a la ITU per 100 CHF.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació