FemCat viatja a Finlàndia


Enric i. Canela

La Margarida Corominas m’ha suggerit avui que pengés en aquest bloc dos articles de premsa d’avui. Un publicat a l’AVUI i l’altre al suplement d’economia de La Vanguardia. Un el del l’AVUI el podreu llegir aquí. L’altre no, malauradament els articles del suplement de La Vanguardia no són de lliure accés. En tot cas us recomano la seva lectura.

Tots dos articles comenten i analitzen el viatge a Finlàndia d’un grup d’empresaris membres de la Fundació FemCat, constituïda ara fa més d’un any amb l’objectiu de promoure iniciatives per afavorir la innovació, la competitivitat, la cohesió social i la projecció de Catalunya al món. ’Aquest grup d’emprenedors es proposa ultrapassar fronteres i deixar una mica de banda el problemes que no som capaços de resoldre amb el govern central.

Val la pena seguir de prop la seva feina i recolzar les seves iniciatives.

Una resposta a “FemCat viatja a Finlàndia”

  1. a 24 gen. 2007 a les 7:59 marti lloveras

    com a empresari, m’hi asabentat de FEMCAT i m’agrada la iniciativa. voldria saber si es un grup tancat o es obert a d’altres individuals o empreses amb inquietuds similars, com els podria contactar??

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació