El dia 2 El Punt es feia ressò de la creació del consorci que gestionarà el Centre de Realitat Virtual tal com ja vaig comentar en aquest bloc.

El dia 3 El País va presentar un interessant reportatge sobre el declivi d’Oxford.

El dia 1 La Nueva España i La Voz de Asturias van publicar una interessant entrevista de una amiga i companya, Amàlia Lafuente, sobre els aliments funcionals, arrel de la recepció del premi d’Investigació Mèdica sobre Nutrició Humana que concedeix la Reial Acadèmia de Medicina d’Astúries.

La Razón diu avui que el govern del PSOE reconeix que enguany hi ha menys beques en contra del que va prometre.

Cinco Días publica l’èxit del govern andalús en la relació universitat – empresa.

També a Cinco Días es publica una entrevista amb Cristina Garmendia, presidenta d’ASEBIO, que agrupa les bioempreses espanyoles, on ens diu que és rendible la inversió en Biotecnologia. Seguint amb la Biotecnologia, Cinco Días informa de la participació de La Fundació Telefonica, amb el Ministeri d’Educació i Ciència i del Centre Nacional de Biotecnologia, en Divulga Biotec, que té com a finalitat fer conèixer les possibilitats d’aquesta disciplina.

Un altre cop Cinco Días. Publica un reportatge en el que il·lustra un vademècum sobre com obtenir ajuts per a R+D.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació