Enric I. Canela

Pràcticament no m’ha donat temps a fer el comentari de la situació del megadepartament que rebo la notícia a través del meu admirat e-noticies.

Pilar Dellunde secretària d’Universitats i Recerca. Conec, però poc, a la nova secretària. La respecto i no vull fer cap comentari sobre la secretària “in pectore“, perquè no es tracta de parlar de persones. Crec que ja he parlat prou sobre el desgavell que representa tot plegat.

Hem estat definitivament degradats. Amb CiU érem un departament amb veu al Consell Executiu ara som una secretaria d’un megadepartament amb la veu a l’executiu d’un conseller que porta, entre altres coses, artesania i recerca, i que hi entén d’universitats el que jo d’artesania. De vegades en compro.

Ara només em queda desitjar, pel bé de tots nosaltres, que la nova secretària encerti amb la seva nova tasca. Si us plau, que no ens vagi pitjor. Estic segur que voluntat hi posarà.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació