Notícies del 5 de desembre


Es destaca l’interès de Microsoft per desenvolupar-se a Catalunya (Cinco Días El Periódico). També es destaca la inversió en R+D a Catalunya de Telefonica (La Vanguardia El Mundo El País El Periódico) que jo avançava en aquest bloc ahir al vespre
Ernest Maragall vol millorar la formació dels mestres (El Periódico).

Gasulla ens diu que la cultura catalana no perdona el fracàs i que per això no s’innova (Expansión).

El Ministeri de Sanitat destinarà diners per al estudi de malalties rares (El Punt El Mundo La Vanguardia La Razón La Gaceta de los Negocios), ja que la indústria no s’interessa perquè no hi veu negoci.
L’empresa del Parc Científic de Barcelona Era Biotech aconsegueix 1,45 milions d’euros de capital risc (La Vanguardia)

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació