Notícia reproduïda de Softcatalà

Enviada per TERMCAT el 15 de desembre de 2006.

S’acaba de publicar la Terminologia del comerç electrònic, elaborada pel TERMCAT amb el suport del Servei de Política Lingüística del Govern d’Andorra i amb l’assessorament d’experts de la Universitat Oberta de Catalunya, de la Universitat de les Illes Balears, de la Universitat Autònoma de Barcelona i del Centre de Supercomputació de Catalunya.
El diccionari, que esdevé una eina de gran utilitat per a professionals i usuaris de la comunicació, l’àmbit del comerç i dels serveis electrònics, aplega i defineix 284 termes, i els presenta amb els seus equivalents en castellà, francès i anglès, d’ús habitual en aquesta nova variant del comerç, que ja ocupa un lloc remarcable en els nostres hàbits de consum.
Conjuntament amb aquesta obra s’han editat també un tríptic que conté vint-i-set termes bàsics de l’àmbit de la seguretat a la xarxa i un quadríptic amb trenta-sis termes del màrqueting electrònic.
TERMCAT, Centre de Terminologia. Terminologia del comerç electrònic.
Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2006. 110 p. (Terminologies; 6)
ISBN 84-393-7235-3
Més
informació a http://www.termcat.cat