Avui poca cosa destable a les meves fonts, algunes coses de les que surten ja les havia publicat jo aquí mateix. Només poso un article d’opinió, curt, d’en César Nombela, antic president del CSIC, sobre la LOU i que ens ofereix l’ABC. Una crítica a la LOU que no comparteixo.

2 respostes a “Notícies de premsa del 19 de desembre de 2006”

  1. a 21 des. 2006 a les 9:51 Miquel

    És evident que l’ex-president del CSIC no acaba de creure en l’autonomia universitària, ni en l’estat autonòmic. De fet, per què en el tema universitari l’estat espanyola és encara tan centralista? Per què no s’ha aconseguit més?

  2. a 21 des. 2006 a les 10:19 enriccanela

    Miquel,
    En César Nombela no és exactament un home que dregui molt en l’autonomia, de cap mena, ja el coneixem de fa anys. La pregunta que fas és complicada. Jo he estat molt involucrat en la discussió de la LOU aquests dies. Hem batallat molt per que ens respectessin competències, però la barrera socialista, especialment el PSC, ha estat molt dura. ERC en algún cas s’ha portat millor. Es pot veure al diari de sessions quines esmenes ha posat cada partit. Jo encara estic mig satisfet de la feina feta. Hem salvat els mobles. A última hora encara hem salvat el programa Serra Hunter.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació