La Vanguardia fa avui un ampli reportatge de com quedaria el Campus Diagonal Sud o Pedralbes Sud, com de vegades es denomina aquesta zona de les Corts, en cas d’aprovar-se el pla corresponent. Cal tenir present que actualment no es pot construir res ja que l’edificabilitat de la zona està totalment exhaurida. Seguint amb urbanisme, aquesta vegada ja un fet, El Periódico ens explica que es derrueix una torre de les antigues Facultats de Lletres (Geografia i Història, Filosofia, Pedagogia, Psicologia). Aquest edificis mai no van estar en condicions adequades. Fa anys que havien d’haver-se enderrocat i construït uns més funcionals.

ABC dedica un espai a parlar de què els estudiants podran estudiar a temps parcial a partir del 2008. La sorpresa hagués estat que no ho haguessin pogut fer. Difícil però ho seguiran tenint els que tenen laboratori, com ha passat sempre.

Expansión publica la participació amb 50 milions d’euros de la Generalitat en la societat de capital risc Nautacapital per crear Nauta Tech II.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació