Enric I. Canela

Recomano la lectura del comentari de Miquel Duran a Edunomia “Son les TIC poc importants per a la recerca?. Comentari que surt de la lectura del de Haiyme Laviña i Jaime del Rey “Las Tecnologías de la Información y de las Comunicaciones en la gestión de las universidades españolas” (Fundación EOI, Madrid. 2005; ISBN: 84-88723-64-4).

També penso que és interessant la lectura de l’article de Víctor Alexandre a Racó Català titulat “Opinions de l’impossibilisme d’Esquerra”. Amb el seu to dur contra la supeditació a la política espanyola, fa una crítica punyent al recent comportament d’ERC i finalitza amb: “És un mal negoci intentar captar votants aliens si pel camí, a més dels propis, es perd la dignitat. Tants anys criticant la política possibilista de CiU i ara resulta que la dignitat és secundària.”

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació