El problema del cànon digital


Enric I. Canela

Ahir i avui es poden llegir a la premsa notícies (1, 2, 3 i 4) que fan referència a la impossibilitat d’assolir un acord sobre el cànon digital entre la indústria de les noves tecnologies i les 8 entitats de gestió. Això vol dir que seran els ministeris de Cultura i Indústria els que hauran de determinar el llistat d’aparells subjectes a aquest gravamen i el seu import en cada cas.

Aquesta herència que ens deixa l’ex-ministre Montilla afectarà negativament a tots aquells que utilitzen les TIC i que no fan cap mena de pirateria. La incapacitat del govern central per defensar els interessos d’una part de la població es resol castigant a tot el conjunt.

M’agradaria saber per quins setze ous haig de pagar jo que no em baixo mai una cançó o una pel·lícula de la xarxa un impost.

Estic d’acord en què tota la població subvencioni un servei públic, però no acabo de veure la causa per la qual hem de pagar això.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació