Enric I. Canela

Ha sortit publicat l’avançament de l’enquesta del CIS del mes de novembre. Faig referència perquè aquesta vegada la pregunta específica es refereix a la universitat. A la percepció social de la universitat. És recomanable llegir-la. Consta de quatre documents, un el de conjunt i tres (1, 2 i 3) amb les variables creuades. M’ha cridat l’atenció, en el últim dels documents, les diferències d’opinió dels votants, segons record de vot, del partits estrictament catalans, CiU i ERC, respecte als de partits d’àmbit estatal. No hi ha identitat entre CiU i ERC, però si es reflecteixen alguns trets interessant. En general l’opinió que es té de la universitat no és dolenta, tanmateix la percepció de què la privada és millor és clara.

Recomano que els que estigueu interessats en la universitat la llegiu amb detall.

Llegir-ho al web del CIS 

2 respostes a “La Universitat i l’enquesta del CIS de novembre”

  1. a 28 des. 2006 a les 10:42 Miquel

    Realment és molt interessant l’enquesta del CIS referida a les Universitats. L’estadística de cada pregunta mereixeria una bona reflexió un una entrada a cada blog! Gràcies per fer-nos notar aquesta enquesta!

  2. a 28 des. 2006 a les 11:54 enriccanela

    A Catalunya es va fer una enquesta sobre la percepció de l’educació superior a Catalunya, no fa gaire, es va publicar al novembre, però el sistema és tan brillant que només es pot llegir si vas “in situ”. No està a la xarxa, has d’anar al Centre d’Estudis d’Opinió. ÉWs l’era Internet!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació