El rector de la Universitat de Salamanca publica a El País un interessant article sobre el futur de la universitat.

La premsa (El Mundo, ABC), es fa ressò de l’enquesta del CIS que comentava ahir en aquest bloc, destaquen la poca inversió en educació superior i que la privada és millor que la pública. Jo recomano no treure conclusions. Com diu Miquel Duran en un comentari al que jo vaig escriure ahir, cada resposta requereix una anàlisi concreta i, a més, cal mirar les taules creuades, no és suficient el resum global.

2 respostes a “Notícies de premsa del 28 de desembre”

 1. a 28 des. 2006 a les 3:18 Miquel

  Moltes gràcies per fer-nos notar aquest interessant article.

  Estic content perquè el Rector de Salamanca va en una direcció semblant a la que jo demanava en un article a El País fa un any: http://cenug.onyar.net/diari/edunomia/arxius/2005/la-universidad-una-locomotora-hacia-una-nueva-sociedad.html

  Una altra cosa és com fer-ho!

 2. a 28 des. 2006 a les 3:41 enriccanela

  No coneixia el teu article. Bo. Jo també hi coincideixo.
  Enrique Battaner té una visió intel·ligent de la universitat. El conec una mica i és assenyat. No es pot dir el mateix de molts vrectors de les espanyes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació