Enric I. Canela

Aquests dies he escrit dos comentaris sobre la situació desastrosa de TV3. El primer molt genèric, centrat en la política actual a Catlunya, titulat “Som una nació o una colla d’imbècils”, el dia 30, i el segon “La Crisi de TV3”, el 31 com a conseqüencia de l’article publicat el mateix 31 per en Vicenç Villatoro a l’AVUI.

E-noticies es va fer ressò de l’article d’en Villatoro i avui fa una enquesta sobre el tema. A l’hora d’escriure això la majoria (87%) creuen que és per manca de credibilitat. Ja comentava el dia 30 que hi ha massa sectarisme a TV3. Potser cal mobilitzar-se contra aquest comportament dels editors i prsentadors que s’han cregut que són els déus que poden manipular la informació en funció dels seus interessos particulars o de les seves conviccions polítiques.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació