Enric I. Canela

Avui el prof. Andreu Mas-Colell, que com recordareu va ser conseller del DURSI a l’últim govern de CiU i qui va impulsar la Llei d’Universitats de Catalunya, escriui a La Vanguardia un interessant article “Otra ocasión perdida” en el que critíca el text de la llei aprovat pel Congrés i pendent d’aprovaciuó pel Senat.

Ens diu que, entre altres coses: … constituye un batiburrillo de concesiones a intereses corporatives y sindicales cuyo resultado será una universidad poco ambiciosa y a la que, mucho me temo, nuestros ciudadanos acabarán no creyendo acreedora de grandes inyecciones economicas.

L’article és molt crític amb el projecte de reforma i en 8 punts, amb la claredart amb què ens té acostumats, justifica el text que he marcat en cursiva.

Recomano la seva lectura.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació