Enric I. Canela

Tribuna catalana ens diu que Ryanair ha eliminat el català de la seva pàgina web. Ho he anat a mirar. Si ets a la pàgina en anglès i intentes anar a la pàgina en català et deixa l’anglès; això si, encara no han eliminat la versió catalana dels els avisos de seguretat. Si estàs en altres idiomes i intentes enllçar al català t’envia a la versió anglesa.

A veure que li diuen a en Carles Puigdemont que, tal com diu al seu bloc, ha presentat una pregunta al Parlament per tal que el Govern expliqui que farà en aquest tema. Jo no m’amoinaria, això està a les mans d’en Carod-Rovira. Ara, per si de cas, no podria ser interessant enviar-los-hi alguns correus electrònics explicant-los-hi alguna cosa de Catalunya? Algú té el correu de la direcció de Dusseldorf? Als alemanys els agradarà que els hi enviem uns quants.
El que és destacable és que el web de Ryanair no funciona amb Firefox. Surt la pàgina feta un caos. A aquesta gent els hi agrada Microsoft, ja que a Internet Explorer funciona bé.

Una resposta a “Ryanair: no al català i si a Microsoft”

  1. a 05 gen. 2007 a les 8:56 Carles Puigdemont

    Enric, tens raó que no hem d’esperar gran cosa però almenys que es vegin forçats a fer gestions i explicar quins resultats han donat. No fa tant de temps que ells ho veien tot molt fàcil i menyspreaven els petits avenços que s’anaven fent. Ja informaré de la resposta que em donin, que no sé quan serà. Quant al Firefox no crec que tinguis raó, perquè jo bé que puc veure la plana en perfecte ordre. Jo tinc la darrera versió disponible a Softcatalà, i em funciona sense problemes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació