Enric I. Canela

Ahir Pew Internet & American Life Project va presentar l’informe d’una enquesta telefònica efectuada entre el 31 d’octubre i el 19 de novembre a joves d’EUA sobre l’ús de la xarxa i les raons per fer-la servir.

Les conclusions foren que el 55% dels joves entre 12 i 17 anys fan servir les xarxes socials on-line, especialment les noies més grans.

Per a les noies, les xarxes socials són llocs on enforteixen les amistats, mentre que per els nois, la xarxa dóna oportunitats per flirtejar i fer noves amistats.

La xarxa social és un espai on-line on l’usuari pot crear-se un perfil i incorporar una xarxa personal que el connecta amb altres usuaris.

En els últims anys s’han incorporat milers de joves usuaris a aquestes xarxes. El creixement explosiu en popularitat d’aquests llocs ha generat una gran atenció entre pares, escoles, líders governamentals sobre els riscs potencials de posar tota aquesta informació a l’accés de tothom.

Crec jo que està clar que aquest nou comportament obra noves perspectives per a tot tipus de campanyes. Publicitàries, polítiques, etc.

Llegir-ho a Pew Internet & American Life Project

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació