Avui Luís Sanz del CSIC publica a El País un article “I+D, ¿qué podemos esperar del futuro?, en el que reflexiona, a partir de les dades aportades per l’INE, sobre la dificultat d’assolir el 2% del PIB en despesa en R+D+i.

El Mundo fa un reportatge sobre la reforma de Bolonya i el fet que les noves titulacions permetran treballar als estudiants. No em cansaré d’insistir en què això no serà gaire diferent al que passa ara, ans al contrari. La diferència és que això apareixerà de manera explícita. També, amb la seva clàssica visió de l’Espanya profunda, celtibèrica i carpetobetònica, fa èmfasi en el fet que només hi haurà només un 15% de continguts comuns entre les mateixes titulacions a les diferents universitats de l’Estat.

El Mundo publica també una interessant entrevista amb Miguel Ángel Quintanilla, secretari d’Estat d’Universitats i Recerca, qui, entre altres coses, fa una reflexió sobre la LOU i els seus objectius, i sobre la situació dels investigadors del programa Ramon y Cajal.

La Gaceta de los Negocios publica un article d’Ignacio Sánchez Cámara titulat “La Universidad y sus valores”, en el que fa una profunda crítica a la reforma de la LOU i al sistema educatiu espanyol. Salvant ideologies, no sé si no estareíu d’acord.

L’AVUI ens diu que Andreu Mas-Colell serà membre del consell assessor de la càtedra de Lideratges i govern democràtic de l’Escola de Negocis d’ESADE.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació