Entre les notícies d’avui destaca la inauguració del nou campus d’IESE a Barcelona (Expansión).

També el reportatge d’ADN que assenyala la degradació de l’educació a Espanya: per primera vegada la preparació de la població és pitjor que la de la generació anterior. Alguns ja fa temps que denunciem que aquest camí ens porta a la ruïna. Mentre la solució és intentar homogeneïtzar l’Estat amb decrets contra l’Estatut. Així s’arreglarà tot, com ens diu l’AVUI.

L’AVUI ens diu que Manel Balcells és el nou president de la Bioregió. Una notícia que no pot fer més que produir-nos alegria. És una esperança. Fins ara la Bioregió ha estat una operació de ridícul nacional, de la meva nació esclar. Podeu completar la informació al Web de la Bioregió.

La Gaceta de los Negocios ens diu que la producció científica impulsa les biociències però que no hi ha correlació amb les patents.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació