La Gaceta de los Negocios ens parla del fracàs de l’educació espanyola. Publica un article en el que dóna dades i explica la degradació del sistema educatiu. Els joves de 20 a 24 anys saben menys que els de 25 a 30. La solució per pal·liar aquest greu problema sembla que és que els nens catalans facin una hora més de espanyol. Ara si que anirem bé.

El Correo Farmacéutico publicava el dia 8 de gener una entrevista amb la professora de la Facultat de Medicina de la UB Amàlia Lafuente sobre aliments funcionals.

La premsa d’avui (La Vanguardia 1 i 2, El Mundo, AVUI) es fa ressò de la inauguració ahir de la nova seu d’IESE a Barcelona.

També parlant d’escoles de negocis, la Graduate School of Economics de Barcelona oferirà enguany 5 màsters (La Vanguardia, Expansión)

Un professor dels EUA publica una carta a La VanguardiaMalos profesores, mala universidad”.

2 respostes a “Notícies de premsa del 12 de gener”

  1. a 14 gen. 2007 a les 7:28 Miquel

    Potser la carta a La Vanguardia és una mica massa forta, però d’una forma semblant ho vaig comentar fa poc en la meva entrada “Sobre el Peer Review, sobre saber-se envoltar”, del meu blog.
    http://cenug.onyar.net/diari/edunomia/arxius/2006/sobre-el-peer-review-sobre-saber-se-envoltar.html

  2. a 14 gen. 2007 a les 8:54 enriccanela

    Quan vas escriure el comentari a que fas referència no estava en el tema dels blocs, però a rel del teu comentari d’avui, haig de manifestar la meva crítica al Peer Review. Només cal veure que des d’aquí es tenen moltes més dificultats per publicar articles de bona categoria que si els envies des del regene Unit o Els Estats Units. Ara, no conec altre de millor.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació