Enric I. Canela

Ahir feia referència a l’aprovació pel Consell de Ministres d’un Reial Decret que pretén facilitar les desgravacions empresarials per R+D+i, i avui el BOE ja ha publicat el Reial Decret 2/2007, de 12 de gener, pel que es modifica el Reial Decret 1432/2003, de 21 de novembre, pel que es regula l’emissió d’informes motivats relatius a l’acompliment de requisits científics i tecnològics, a efectes de l’aplicació i interpretació de deduccions fiscals per activitats de recerca i desenvolupament i innovació tecnològica.

Després de llegir el que diu aquest Reial Decret no acabo de veure massa l’interès en impulsar l’R+D+i. El que si es pot destacar és que en alguns casos no caldrà presentar l’informe motivat perquè ja ho farà l’administració. Al meu parer seguirà sent una bona pràctica que les empreses que vulguin desgravar-se, abans d’iniciar els seus projectes s’assessorin amb alguna entitat qualificada i que aporti garanties com és l’Agència d’Acreditació en Investigació, Desenvolupament i Innovació Tecnològica (AIDIT), entitat fundada per la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Politècnica de Madrid.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació