A les notícies d’avui, que publico tard perquè m’ha tocat anar a una reunió sobre finançament universitari al Consell de Coordinació Universitària, a Madrid, destaquen dos articles sobre Advancell, un a La Vanguardia i una altre a Expansión que ens diuen que l’empresa ha aconseguit 28 milions d’euros de l’empresa britànica Protherics per desenvolupar un nou fàrmac.

El Periódico dedica espai a parlar de la pèrdua d’estudiants de Filologia Catalana. En sis cursos els matriculats a primer han passat de 360 a 120.

El Punt i ABC expliquen la reunió que va tenir lloc ahir entre els representants de les universitats i el departament d’Innovació, Universitats i Empresa.

Els estudiants espanyols, segons El País, no volen sentir ni parlar de reduir titulacions sinó hi ha més beques.

La Gaceta Universitaria de Madrid destaca que la UPF té poques places de laboratori d’acord amb els estudiants que té. Són dades estretes de l’Atlas del que tant es parla aquests dies. M’ho miraré. M’he portat un exemplar de Madrid i ara podré llegir-me’l. El mateix diari destaca els desajustos entre oferta i demanada en Dret i Enginyeria.

Expansión fa un article en el que entrevista a algunes científiques premiades que opinen sobre la situació de la Ciència. Interessant.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació