Notícia publicada a Llibertat.cat el 19 de gener de 2007

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) es mostra favorable a una ordenació de les titulacions que tingui en compte aspectes d’oferta i demanda. Ara bé, remarca que aquesta ordenació no sigui l’excusa d’una centralització encoberta de l’oferta d’educació superior a la ciutat de Barcelona, …ni per eliminar titulacions bàsiques pel normal desenvolupament cultural dels Països Catalans i que es correspongui a un augment de les beques de mobilitat que faci desaparèixer les diferències provocades per les desigualtats socials.

L’organització estudiantil ha volgut fer aquestes puntualitzacions davant les declaracions del conseller Huguet sobre la necessitat de suprimir alguns estudis universitaris ja que tenen poc alumnat i no són “viables”. Huguet s’havia manifestat en aquesta línia després de d’haver-se presentat el nou “Atlas Digital de la España Universitaria”.

I és que el SEPC vol constatar el seu temor davant que aquest tipus d’estudis no siguin realitzats amb l’única finalitat de treure beneficis a nivell privat i que no tinguin, en cap cas, una voluntat d’enfocar l’educació com una eina pública per la millora social i el desenvolupament personal dels ciutadans dels Països Catalans.

Llegir-ho al web de Llibertat.cat

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació