Notícia publicada al Web de la UAB el 22 de gener de 2007

El proper 25 de gener, a les 11 h, tindrà lloc a la sala de juntes del Rectorat la conferència “Recerca i Tecnologia a Espanya.”, que s’emmarca dins del programa d’activitats del Fòrum de la Recerca 2006. Investigació i Societat. Hi intervindrà el doctor Salvador Barberà, catedràtic d’Economia i d’Història Econòmica de la UAB i exsecretari general de Política Científica i Tecnològica.

Salvador Barberá ha estat professor titular interí de la Universitat Autònoma de Madrid i catedràtic de la Universitat del País Basc i de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat també membre del Consell d’Universitats, secretari del Programa Propi del MEC, director de la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats i secretari general de Ciència i Tecnologia.

Llegir-ho al Web de la UAB

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació