Enric I. Canela

Davant d’aquest allau de declaracions i comentaris sobre la necessitat de reduir títols, moltes vegades fetes sense ni saber de què parlen, Lluís Ferrer, rector de la UAB, ha demostrat una vegada més el seu bon criteri en mostrar-se contrari a la reducció de titulacions per qüestions de demanda. Els problemes són de més calat i els plantejaments han de ser globals.

Demana flexibilitat. Té raó. Que els rectors tinguin autèntica autoritat, que tinguin màxima autonomia, que hi hagi un contracte programa financer i d’objectius, i que retin comptes a la societat. Les universitats amb aquests paràmetres ja s’organitzaran i faran allò que creguin més oportú. Convergir a Europa vol dir, també, com diu el rector de la UAB, flexibilitat.

Hi ha qui encara no s’ha assabentat que amb 40 assignatures es poden fer 40 títols de 39 assignatures tenir 2 estudiants per titulació i 78 alumnes per assignatura. Massa buscar titulars als mitjans

Llegir-ho al AVUI del 25 de gener de 2007

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació