Avui La Vanguardia (en xarxa)fa un ampli reportatge sobre el tema de la jubilació del professorat. Diu que ens podrem jubilar a partir dels 60 anys. Certament cal planificar la renovació del professorat. En alguns llocs i en alguns departaments la distribució per edats és poc adequada i pot produir-se una jubilació massiva d’aquí uns anys. Cal planificar ràpidament el recanvi. Potser anem tard: formar un professor no dura menys de 10 anys.

Diario Médico ens parla d’algunes de les conclusions de la Jornada Universitat Empresa celebrada a la UAB i de la que ja vaig parlar ahir. Titula que les traves laborals la dificulten.

Ja ho he comentat abans, la UAB vol flexibilitzar i augmentar les titulacions (AVUI, La Vanguardia, El País, El Punt, Expansión). Jo també, màxima flexibilitat, màxim autonomia i deixem a les universitats treballar. Això si retiment de comptes. Això seria la convergència amb Europa. Felicitats per la claredat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació