Carta d’Adriana Castells de Girona a El Punt
M’agradaria pronunciar-me en contra del senyor conseller d’Universitats que el 19 de gener va visitar la Facultat de Lletres de Girona. La carta l’escric des de la biblioteca, silenciosa com ha de ser una biblioteca. Creieu que aquest senyor conseller sap què és una biblioteca? M’atreveixo a posar-ho en dubte. En un moment determinat, es va començar a sentir molt xivarri, com si hi hagués un grup d’escolars visitant la biblioteca. Van començar a aparèixer càmeres i gent caminant i parlant molt sorollosament. Es veu que estaven de visita universitària, i ens miraven als qui estem estudiant com qui se’n va al zoo, sense cap respecte pel silenci que, com tothom sap, és una de les característiques més importants d’una biblioteca. No entenc com precisament gent que se suposa que és culta, entra d’aquesta forma en una biblioteca. Em vaig sentir molt ofesa, em vaig aixecar, els vaig demanar silenci i tan sols una fotògrafa em va prestar atenció. Els ho va comunicar a la resta, però van seguir fent bastant xivarri. Bé, podria seguir dient coses en contra perquè em sento molt ofesa i fins i tot sento ràbia cap a aquesta mena de gent que es creuen importants perquè surten a la tele, però a l’hora de la veritat ja veieu com es comporten. Crec que ja ha quedat prou clar el que vull dir.

Llegir-ho a El Punt VilaWeb

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació