Avui La Razón explica que la UPF vol impartir la carrera de Medicina. El diari també comenta que no hi ha novetats sobre com afrontar el tema de les carreres minoritàries. Expansión també parla del desig de la UPF d’impartir Medicina i comenta que s’estudia que la UAB, la UdG i la UPF. El mateix diari destaca que el rector de la UPF demana més autonomia per a les universitats. L’AVUI també es fa ressò de la mateixa notícia i es menta la possibilitat de la col·laboració entre les tres universitat.

La Razón comenta que la UPC i el Santander fan balanç de la col·laboració que han mantingut aquests darrers anys. La mateixa notícia es pot llegir amb més detall al web de la UPC i al d’Universia. D’entre les activitats destaca la Global University Network for Innovation i l’elaboració de l’Informe sobre l’Educació Superior al Món.

L’AVUI comenta que la Caixa augmenta les beques per a universitaris.

Per últim els que estiguin interessats per la universitat catalana i la seva projecció internacional poden llegir l’interessant comentari d’en David publicat al seu bloc Vida quotidiana.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació