- Enric I. Canela - http://www.enriccanela.cat -

Notícies de la premsa del 30 de gener

Avui La Razón [2] explica que la UPF vol impartir la carrera de Medicina. El diari també comenta que no hi ha novetats sobre com afrontar el tema de les carreres minoritàries. Expansión [3] també parla del desig de la UPF d’impartir Medicina i comenta que s’estudia que la UAB, la UdG i la UPF. El mateix diari destaca que el rector de la UPF demana més autonomia per a les universitats. L’AVUI [4] també es fa ressò de la mateixa notícia i es menta la possibilitat de la col·laboració entre les tres universitat.

La Razón [5] comenta que la UPC i el Santander fan balanç de la col·laboració que han mantingut aquests darrers anys. La mateixa notícia es pot llegir amb més detall al web de la UPC [6] i al d’Universia [7]. D’entre les activitats destaca la Global University Network for Innovation [8]i l’elaboració de l’Informe sobre l’Educació Superior al Món [9].

L’AVUI [10] comenta que la Caixa augmenta les beques per a universitaris.

Per últim els que estiguin interessats per la universitat catalana i la seva projecció internacional poden llegir l’interessant comentari d’en David publicat al seu bloc Vida quotidiana [11].