Enric I. Canela

No els reprodueixo. Val la pensa que si no us heu passejat ja visiteue el bloc Innovació on està aquest petit article. Persones serioeses a les que els preocupa el desenvolupament. El fan, com ells mateixos descriuen, estudiants del doctorat “Innovació Empresarial, R+D i Avaluació de la Tecnologia” de la Universitat de Girona han posat en marxa aquest blog sobre temes relacionats amb la innovació. Una dada, Girona és on hi ha més densitat de blocaires, que jo sàpiga, preocupats per la ciència, la tecnologia i la innovació.

2 respostes a “Els 5 principis de la innovació”

  1. a 04 febr. 2007 a les 11:24 Bernat Casero

    Primer de tot gràcies per llegir-nos i per la referència. en segon lloc estem estudiant un programa dual Màster/Doctorat en Innovació Empresarial que es fa a la Universitat de Girona, i que ara té titulació oficial. Avui dia tothom té a la boca la paraula innovació, però encara hi ha moltes persones, empreses o institucions que no tenen clar el que realment significa, no són conscients de la importància que té per el seu negoci. Alguns dels estudiants del Màster/Doctorat tenim un perfil tècnic, però creiem que amb això no n’hi ha prou, i per tant, ens hem complementat la formació amb un perfil encarat més a la gestió, concretament a la gestió de la innovació, que és una eina molt valuoses per les empreses. D’aqui va sorgir la idea d’escriure sobre la innovació en general i sobre la gestió de la innovació en particular, i vam creure que un blog seria una bona manera de començar, i vam dedicir fer-ho en la nostra llengua i ens sembla que ha estat una iniciativa pionera.

  2. a 04 febr. 2007 a les 11:57 enriccanela

    Gràcies.
    ÉRS un luxe per a aquest al país que hi hagi persones com vosaltres que us dediqueu a omplir aquest forat que tenim.Manca empreneduria, manca sentit d’empresa. Massa gent es dedica a estudiar com reduior costos, com tancar empreses en crisi, però poca a com crear riquesa, com gestionar el capital intel·lectual.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació