Enric I. Canela

Josep Lluís Carod-Rovira declarava ahir en una entrevista a El Periódico 

–¿Si la Generalitat recorre la norma d’ensenyances per invasió competencial, què farà amb la llei de dependència, que el Consell Consultiu veu inconstitucional en un 70%?
–La llei de dependència ens situa davant un conflicte mal resolt. L’Estatut no blinda bé les competències. Però és injust, obscè, que se’ns plantegi escollir entre les competències de la Generalitat i la universalització d’un dret associat a l’obtenció d’uns recursos per als sectors més desafavorits. Per al Govern català és prioritari no desatendre sectors socials que ho necessiten. 

Carod-Rovira contraposa la defensa de les competències a l’ajut als desafavorits. Ell sap que això no és veritat, que en realitat amb aquesta llei el que fa és que molts dels que podrien obtenir ajuts no els obtinguin, aquesta llei iguala un ciutada de Badajoz on la vida és més barata a un de Barcelona on el cost és molt més gran. A part de vendre’s el país no afavoreix als catalans.
Per què fa això? Cal informar-se i que cadascú tregui les conclusions que vulgui.

2 respostes a “Per què menteix en Carod-Rovira?”

 1. a 07 febr. 2007 a les 4:57 montserrat

  Passa exactamnet el mateix amb les pensions, tan de jubilació, com d’ altres, viduitat, invalidesa, etc. Els pobres catalans son (som) molt mes pobres que els de Badajoz, Càceres…. o Lugo.

  Hi havia un ajut a les families amb persones depenents, fins al 2003, que no sé si ra molt bo o no, pero mes val una cosa per petita que sigui que res. El cas es que jo vaig demanr aquest ajut el 2004, per poder atendre a la meva que es va quedar, en aquesta època imposibilitada total, i la resposta, va ser que NO, que el nou gobern (el tripartit) habia tancat la entrada de nous casos, a l’ espera de fer un estudi “serios”(?)de les possibilitat economic¡ques amb que comptava….. . L’ espera es va fer llarga…….. vaig tornar a fer una sol·licitud, hi al cap de quatro messos ¡hem van respodre que sí, que tenia dret a una ajuda i que comptava només a parir d’ aquell moment. El temps d’ espera (mes de 18 mesos )no va comptar per a res.

  Malauradament la meva mare va mori el segon mes corar l’ ajut, del gobern catalanista i de progués (?)

  Ara el goberna, ja no es catalanuista, i el progués el te manllevat de les engrunes que l’ Estat li sembla be donar. i cap problema. Tenen paraules per justificar-ho tot. Els fets, també son contundents, pero nomes al sevei d’ una idea de espanyolitzacio galopant, i a més ens demanen que fem bona cara…

  Esperoque la gent no siguem babus, i sapiguem reaccionar a tanta inoperància, politica i social!

 2. a 07 febr. 2007 a les 9:18 enriccanela

  Montserrat, tens tota la raó. La incapacitat d’aquest govern tripartit 2 només és comparablea amb la del tripartit 1. Els interessa ben poc el ciutadà, només mantenir-se en el poder. Espero que avit ho vegi la gent.
  Enric

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació