Avui Diario Médico publica un article sobre l’Agència de Valorització i Comercialització dels Resultats de la Investigació (AVCRI) de la Universitat de Barcelona i situada  Parc Científic de Barcelona.

El País en la seva edició a Andalusia també s’interessa per la proposta del rector de la UB de fer aliances universitàries. Jo no estic per les aliances, jo crec que hauria d’haver una única Universitat de Catalunya, model Universitat de Califòrnia, amb una gran descentralització.

L’AVUI publica un article de Ramon J. Moles, el que va ser secretari general del malaguanyat DURSI amb Carles Solà. Moles critica encertadament aquesta idea de la compatibilització d’estudis i feina. Reduir la càrrega docent . Bajanada que defensen alguns polítics amb que ens ha castigat el destí. No confondre amb l’existència d’itineraris curriculars en els que l’estudiant és matriculi de menys coses i vagi més lent.

La Vanguardia dedica un espai al supercomputador Mare Nostrum. De fet al treball que va dirigir Modesto Orozco sobre l’Atlas provisional del comportament dinàmic de proteïnes del que ja vaig parlar en aquest bloc.

Una resposta a “Notícies de la premsa del 6 de febrer”

  1. a 06 febr. 2007 a les 1:33 Carles Oriach

    Excepcional l’article del Sr. Moles. És molt difícil sintentitzar tant bé una bona concepció de la universitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació