Acords de govern de la Generealitat de 6 de febrer de 2007

En aquest marc, el Departament de Salut està elaborant el Pla Director de Recerca en Ciències de la Salut on es defineixen les línies generals de la recerca del Departament, sempre en coherència amb el Pla de Recerca i Innovació (PRI) 2005-2008 que té com a missió situar Catalunya en una posició avançada a Europa en aquest àmbit.

En aquest sentit, el Pla Director de Recerca en Ciències de la Salut s’emmarcarà en les directrius establertes a nivell de l’Estat i aquelles que es derivin de la política científica europea en l’àmbit de la salut. Aquestes línies tenen per objectiu principal fomentar un entorn favorable de la recerca, potenciar l’activitat de recerca i augmentar la fortalesa de les relacions entre els agents, amb actuacions com les de la Fundació VHIO (Institut d’Investigació Oncològica Vall d’Hebron).

El PRI aposta per un política pública integrada amb el conjunt d’agents públics i privats, que promogui la societat del coneixement i l’emprenedoria, per tal d’aconseguir un desenvolupament econòmic sostenible que aporti benestar i cohesió social.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació