Avui El Punt es fa ressò de l’augment salarial al professorat universitari contractat que es fa per evitar greuges comparatius amb el professorat funcionari. D’aquesta notícia està publicat l’acord de govern corresponent en aquest bloc.

El Mundo publica avui que un graduat universitari costa de mitjana 24.000 euros i l’estudiant només paga sobre un 20% del cost total. Les dades, hi ha més a l’article són interessants, però no acabo de veure que siguin correctes. En tot cas a Catalunya les meves dades diuen que la proporció que paguen els estudiants és inferior. Crec que els interessats en la política i gestió universitària l’hauríeu de llegir.

El País recull unes declaracions del Secretari d’Estat d’Universitats i Recerca, Miguel Ángel Quintanilla, parla de l’Any de la Ciència, any no per als científics sinó per als ciutadans. També comenta algunes dades d’R+D. Discrepo quant la seva visió massa positiva de la situació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació