Enric I. Canela

Avui no puc posar i comentar les habituals notícies perquè, francament, no n’he trobat cap als resums de premsa que consideri que té prou interès. Tanmateix al web de CiU podeu llegir unes contundents declaracions de Felip Puig en resposta a un comentari d’en Montilla sobre l’actual LOU aprovada al desembre de 2001. Aquesta llei, com molts recordareu, va ser aprovada amb el suport de CiU a canvi de contrapartides molt importants per al país: salvar la UOC, salvar l’AQU i incloure a la llei que la Generalitat tenia totes les competències sobre el professorat contractat. La llei, com podreu llegir al web de CiU, va ser sotmesa al consultiu i aquest va informar d’alguns aspctes que podrien resultar inconstitucionals. El govern de CiU no la va recórrer. Són aspectes intrascendents en el conjunt de la LOU. I puc assegurar que alguna cosa entenc d’universitats.
Si tot el que ha trobat Montilla per defensar la no presentació de recurs d’insconstitucionalitat contra la Llei de la Dependència s’ha quedat ben descansat. Això vol dir que està atrapat, ha de recórrer al trist argument de la comparció amb CiU perquè no té més arguments seriosos.
Aquesta llei té un nom encertadíssim. La Llei de la dependència que com tothom sap és el terme oposat a independència. Montilla, Saura i Carod-Rovira donen suport a la dependència de Catalunya del totpoderós estat espanyol.

Sort que Carod-Rovira és independentista. Deu ser un nou concepte polític: l’independentisme social.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació