L’AVUI fa un article en el que el President Pujol critica a Montilla per la seva ridícula comparació de l’actuació al govern de CiU al 2001 en no recórrer la LOU i l’actual decisió del tripartit 2 de no recórrer la llei de la dependència. Ahir jo en parlava aquí mateix. Tant debò la nostra nació no es converteixi en una regió més d’Espanya i els que avui donen suport a Montilla en aquest procés homogeneïtzador no hagin d’acabar parafrasejant a Boabdil El Chico quan va perdre Granada.

Expansión parla del nou paper que vol tenir ANECA en l’avaluació dels nous títols universitaris adaptats a l’Espai Europeu d’Educació Superior. Mentre no el vulgui tenir en exclusiva i deixi treballar a l’AQU catalana.

Expansión destaca llargament que Iberoamèrica comença a apostar per l’R+D gràcia al Santander, la UB i la Universitat de Santiago de Compostel·la.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació