Notícia publicada al Web de la UAB

Els ponents de la taula rodona organitzada el 6 de febrer, en el marc del Fòrum de la Recerca 2006, van reflexionar sobre la recerca que es fa a la UAB i van proposar millores per al futur. En les seves intervencions, van fer una crida per potenciar la multidisciplinarietat entre els diferents departaments i centres de recerca de la Universitat i aprofitar les noves oportunitats que ofereixen el Parc de Recerca i l’Esfera UAB.

Carles Solà, catedràtic d’Enginyeria Química de la UAB i exconseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació, va reflexionar sobre els reptes de futur de la UAB pel que fa a recerca. Solà va destacar la conveniència de potenciar les investigacions multidisciplinàries i aprofitar més les sinèrgies que suposen tant el Parc de Recerca com l’Esfera UAB –els quals comprenen centres de recerca, instituts consorciats amb altres entitats i diverses unitats docents hospitalàries-, per tal d’afavorir una més àmplia presència de la Universitat, tant a nivell nacional com internacional.

Altres mesures proposades pels ponents de la taula rodona van ser: la potenciació de grups d’excel·lència, i dels àmbits que són líders en la recerca de la UAB; enfortir l’oferta de programes de doctorat; un major equilibri entre docència i recerca; la flexibilització i l’agilitació de la gestió quotidiana de la recerca i l’extensió de l’Esfera UAB en l’àmbit de les Humanitats.

Llegir-ho al Web de la UAB 

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació