El Temps publica un article que titula: La recerca biomèdica s’instal·la a Barcelona.  L’article, de tres pàgines, fa un repàs dels centres instal·lats els darrers anys a casa nostra.

El País publica un article d’Andreu Segura que titula Investigación de la oportunidad y oportunidad de la investigación en el que defensa la importància de la recerca en la salut pública espanyola.

El tema dels habitatges per a universitaris torna a ser notícia avui. El País, ABC i Cinco Días diuen que la ministra Trujillo diu que hi hauran 250 petis pisos per universitat i que estaran llestos per al curs 2009-2010. Alguns com els de Madrid s’avançaran. Coses del centralisme carpetobetònic.

La Gaceta de los Negocios publica la notícia que el Ministeri d’Educació i Ciència deixa de concedir 35.000 beques perquè els sol·licitants no complien els requisits. El problema sembla ser la disminució d’estudiants. Al meu parer els criteris econòmics són massa estrictes i deixen fora massa estudiants que realment tenen dificultats. A més la manca dels traspassos de competències fan que es tracti de manera injusta a qui viu en zones de cost de la vida més elevat com és el cas de Catalunya.

El Punt i ABC anuncien que Barcelona serà la seu del Tretzè Congrés Europeu de Biotecnologia. La biotecnologia és un tema pel que cal apostar seriosament per part del govern de la Generalitat.

El Periódico publica un article en el que posa en evidència la situació de l’R+D+i a Espanya i destaca el baix nombre de patents, tema que ja vaig tractar en aquest bloc.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació