Enric I. Canela

Avui ha estat notícia el debat al parlament de Catalunya en el que s’ha debatut la proposta de CiU de presentar recurs d’inconstitucionalitat contra la llei de la dependència.

M’ha fet molta pena escoltar a la diputada del PSOE Carme Figueres defensar que no es presenti el recurs perquè necessitem els diners que ena aportaran. Una demostració més d’on som i del que podem esperar.

El govern, a banda de mentir dient que si es presenta recurs contra la llei els ciutadans perdran els beneficis que aquesta aporta, demostra la seva total dependència de les engrunes que de Madrid ens retornin dels nostres impostos. Els tres bessons han votat contra les competències de la Generalitat. Naturalment també Ciutadans. El PP passava per allà i s’ha abstingut.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació