Enric I. Canela

Laureà Folch d’UMTSfroum m’ha fet arribar aquesta bona notícia. Felicitats Laureà.

UMTSforum.net, el portal de referència sobre tecnologies mòbils, i TelecomTV, el canal oficial de TV del 3GSM World Congress, arriben a un acord per poder retransmetre també la televisió del congrés directament des del portal.

Amb aquest acord, els usuaris d’UMTSforum.net poden gaudir de tots els programes, entrevistes, anuncis oficials i presentacions que es fan des del canal oficial del congrés més important de telefonia mòbil que es realitza aquesta setmana a Barcelona.

http://www.umtsforum.net/3gsmtv_cat.asp

UMTSforum.net, que està enfocat al públic professional, serveix a l’actualitat un promig mensual de 350.117 pàgines al mes i compta amb més de 42.000 visitants únics mensuals. Està gestionat des de Vilassar de Mar des de l’any 2000.

A part de ser un portal informatiu, UMTSforum.net presta serveis professionals relacionats amb les comunicacions mòbils, com assessorament tecnològic, selecció de personal amb perfil tècnic, i gestió de continguts mòbils. L’any 2004 va treure al mercat el primer servei MOBLOG, que permetia actualitzar gestors de continguts directament des de dispositius mòbils.

Segons paraules dels seus responsables, “arribar a un acord amb TelecomTV ha estat ben senzill, ja que ambdues organitzacions pretenem fer difusió de les tecnologies mòbils. Fer-ho ara que es celebra el congrés a Catalunya ha estat una raó prou important com per trobar beneficis de fer-ho”.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació