Enric I. Canela

Divendres el diari ABC, El País i la Gaceta de los Negocios es feien ressò del document que el Ministeri d’Educació i Ciència va lliurar als membres del Consell de Coordinació Universitària per a la seva discussió i, si s’escau, modificació. Són notes de premsa molt breus i que no donen gaire idea del que hi ha darrera. Tanmateix El País d’avui ja ho publica amb detall.

Jo com que vull que els que tenen la deferència de llegir aquest bloc  estiguin ben informats, poso el text del document a la vostra disposició. A més, disposat a aclarir dubtes, les que pugui per què a hores d’ara és un document de debat i el que jo pensi i sàpiga no té que ser el resultat.

2 respostes a “Matèries bàsiques a les noves titulacions universitàries”

  1. a 21 febr. 2007 a les 3:48 Laia

    Així, doncs, el primer curs d’universitat serà un curs com el COU que existia anteriorment. Aquest curs s’ha fet necessari degut al baix nivell que tenen actualment els alumnes provinents del batxillerat.

  2. a 21 febr. 2007 a les 5:35 Carles Oriach

    Algú em pot explicar la necessitat d’incloure història i geografía dins de ciències????? Pel què he entès del document en cas que una titulació concreta dins les ciències les consideri d’interès, les pot agafar com a transversals, però jo crec que per un físic, químic, biòleg.. no és essencial saber per quins països passa el Volga o la capital de Moldàvia… No acabo d’entendre quin benefici específicament científic aporten aquestes matèries.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació